bObles elefant multi pink

Pris: 999.00 Kr

Ekskl. moms: 799.20 Kr

Motorisk rigtigt legetøj - dit barn kan lære at rejse sig op og øve sig i at stå ved denne fine elefant, der ikke glider på underlaget.

Super fin og flot stribet tumleelfant - en rigtig klassiker. Rigtig god for sanser og motorik - til pynt og mange timers leg - dit barn vil elske den flotte elefant. Kan bruges alene eller sammen med nogle af de andre skønne produkter fra bObles serien. Rigtig fin også bare til at pynte på værelset - holdbar og nem at rengøre.

Den skønne bObles Elefant har med sit symmetriske balancepunkt en enestående vippefunktion, hvor barnet siddende bliver udfordret og stimuleret. Det større barn kan stå på elefantens fødder og udfordre den stående balance ved at vippe og surfe. bObles Elefanten er god at kravle og sidde på, samt ligge henover - både på maven og ryggen. 

 

Mål: H32 cm x L55 cm x B24 cm

 

Se hvordan bObles Elefant støtter op om barnets motoriske udvikling - hvad vi kalder Den Glade Udvikling - ved at klikke på galleriet med det orange ikon nedenfor.

 

Du kan downloade hele det samlede Den Glade Udvikling-hæfte her.

 

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum, der er skridsikkert og ikke indeholder farlige ftalater eller andre blødgørere, og samtidig har en blød overflade, der er let at rengøre med en fugtig klud. Materialet er let, og kanterne er runde og sætter derfor ikke mærker i gulve eller husets øvrige møbler. bObles tumlemøbler er testet til børn.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig             God