bObles Byggeblokke pink

Pris: 699.00 Kr

Ekskl. moms: 559.20 Kr

En klassiker fra danske bObles - fantastisk gaveide - pædagogisk rigtigt - anbefales af bygge-klodser.dk

Byggeblokke fra danske bObles – 4 i en pakke

Slip fantasien løs og skab dit helt eget legeunivers! bObles Byggeblokke købes i sæt af 4 styk og kan sammensættes på kryds og tværs. Med sin enkle form, kan det lille og store barn bygge endeløse kreative konstruktioner. Så det er bare med at sætte i gang og lave det sjoveste hus, det højeste tårn, eller den vildeste bane.
bObles Byggeblokke giver barnet en god rumforståelse og inspirerer til en masse sjove tumletimer.

Sjove skum bygge-blokke i fin størrelse for små fingre. 

Byggeblokkene er T-formede og kan derfor sættes sammen på mange måder. Rigtig fine til at få fornemmelse for former og byggeteknik. Kun fantasien sætter grænser for byggeriet – balancebane, bygninger, seje baner til bilerne osv. Passer også sammen med den større udgave af byggeblokkene og dermed opnås endnu flere byggemuligheder.

Byggeblokkene kan selvfølgelig bygges sammen og kombineres med andre fine produkter fra bObles, der som altid har barnet i fokus både med hensyn til sikkerhed, motorisk udvikling, sanser og fantastisk mange timers kreativ leg for dit barn.

Størrelse:

Bygge Blokke - 4 stk. h 24, l 36, b 12 cm (for en blok)

bObles tumlemøbler er danskdesignede møbler til børn, udviklet til at stimuler og udvikle børns motorik og motivation til at bevæge sig. Møblerne er skabt til mange forskellige funktioner samtidig med at de er flotte at se på – både i børneværelset, stuen, ude og inde. Alle tumlemøbler fra bObles er lavet i fast EVA-skum naturligvis uden farlige giftstoffer og phtalater.

Fremstillet af 100% EVA-skum - testet til børn og af børn

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig             God