bObles fisk stor multi lilla - 24 cm

Pris: 649.00 Kr

Ekskl. moms: 519.20 Kr

Velkendt og elsket fisk i flot ny multililla - fås i lille og stor.

Sid, tilt, rul, vip! bObles Fisk giver med sin runde form et hav af muligheder for motorisk udviklende leg. bObles Fisk findes i to størrelser, der kan stables ovenpå hinanden. Den lave er god til det lille barn, der lige har lært at sidde. Den store er ideel for det lidt større barn, og oven på hinanden er de velegnede til en teenager eller en voksen. bObles Fisk kan trille, hvilket er meget motiverende for den motoriske udvikling. Barnet kan ligge henover den runde del og få styrket sin bagside og arme. Man kan trille til hinanden, eller trille og løbe efter den, og så kan man sidde på den runde del, mens den er i bevægelse.

 

 

Mål: H24 cm x D30 cm

 

Se hvordan bObles Fisk støtter op om barnets motoriske udvikling - hvad vi kalder Den Glade Udvikling - ved at klikke på galleriet med det orange ikon nedenfor. 

 

Du kan downloade hele det samlede Den Glade Udvikling-hæfte her.

 

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum, der er skridsikkert og ikke indeholder farlige ftalater eller andre blødgørere, og samtidig har en blød overflade, der er let at rengøre med en fugtig klud. Materialet er let, og kanterne er runde og sætter derfor ikke mærker i gulve eller husets øvrige møbler. bObles tumlemøbler er testet til børn.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig             God