Om os

 

 

       

Du kan kontakte os på tlf 4266 1234 på hverdage - hvis vi ikke lige svarer kan du indtale en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også sende en på mail salg@bygge-klodser.dk, som vi besvarer dagligt på hverdage.

Velkommen hos bygge-klodser.dk og Olille.dk

Legetøj for livet – og kvalitetsmøbler til børn

En familiedrevet webshop med fokus på kvalitet og bæredygtighed – og god, gammeldags personlig service.

Det er mig der til dagligt passer butikken og sikrer, at du får de varer, du har bestilt og at de når frem til tiden. Det er også mig der står for at købe alle de fantastiske varer hjem til bygge-klodser – dog skal resten af familien lige godkende mine valg og ideer J

 

Vi er et lille familiefirma, der selv elsker at handle på nettet - især når der er god og personlig service, og når produkterne viser sig at være i orden, når man modtager dem.


Det prøver vi selv at leve op til - man skal blive glad af at handle med os - vores produkter er ikke nødvendigvis de billigste, til gengæld meget holdbare og du kan være sikker på, at de varer vi har på hylderne ikke er der uden omtanke. Det er ting, vores kunder skal se på i mange år og derfor skal det bare være en god oplevelse at købe hos os.

Familien mødes 1-2 gange om ugen og finder i fællesskab ud af at fordele de mange opgaver – Facebook, Instagram, nyheder, konkurrencer – spændende nye produkter – og selvfølgelig at få ekspederet ordrerne.

Når jeg ikke arbejder i netbutikken arbejder jeg som lærer og læsevejleder for ordblinde børn. Hvis jeg ikke lige tager telefonen er jeg travlt optaget - til gengæld kan du maile, sms og ringe til os alle ugens dage – vi besvarer henvendelser så hurtigt vi kan.

Familien tæller foruden Jane og Morten 3 fantastisk hjælpsomme og dygtige børn og nogle skønne svigerbørn, barnebarnet Lui Emil og et par hunde - de er alle dygtige og kritiske smagsdommere, så vores produkter gennemgår den strengeste kvalitetskontrol J

På grund af de nye stanarder hos Google har vi valgt at slå vores 2 web-shops www.bygge-klodser.dk og www.olille.dk sammen til en shop. Du kan stadig købe præcis de samme varer som altid – kvalitetsmøbler fra Hollandske Bopita, som vi har eneforhandling på i Danmark samt Legetøj for livet: holdbart legetøj med fokus på kvalitet, pædagogisk rigtighed og bæredygtighed.

Velkommen i vores netbutik!

Det vigtige

bygge-klodser.dk eksisterer udelukkende som net-butik.
Alle varer i butikken er CE mærket og overholder anerkendte europæiske standarder.

Vi er godkendt af e-mærket.


Vi har brug for din hjælp!

Vi prøver hele tiden på at forbedre vores forretning og sikre at alt er som det skal være, men med tiden bliver man ofte blind for fejl og mangler som er helt indlysende for andre, derfor har vi brug for din hjælp til at fortælle os hvad du syntes der mangler eller kan gøres bedre. Skriv eller ring til os på 42661234 eller send en e-mail til og kontakt@bygge-klodser.dk eller følg os på Facebook og Instagram.